Aşkale Anaokulu

Vizyon: Vizyonumuz, okul öncesi eğitim alanında ilçemizde ve bölgemizde kaliteli, köklü, saygın, prensipleri olan, bir kurum haline gelmek, yaptığı faaliyetlerle adından söz ettiren, öğrencilere kültür ve değerlerini öğretmekte bir araç haline gelmiş, öğrencilere aile şefkatiyle yaklaşan onların ikinci bir yuvası haline gelmek ve kendini daima geliştiren bir kurum olarak kalmaktır.

Misyon: Misyonumuz, araştırmayı seven, gelişim ödevlerini yerine getirmiş, aktif, sosyal, kendini her yönden geliştirmekte olan ve gelişime açık, eleştirel bakabilen nesil için temel olan okul öncesi eğitimi başarılı bir şekilde tamamlamak.

Başarılar: Miniklerimizin dünyasına eklediğimiz sayısız gülüş ,sınıf duvarlarından yansıyan sayısız cıvıltı.

Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://askaleanaokulu.meb.k12.tr

Adres - İstasyon mah. Tugay cad. No80/1 Aşkale/Erzurum

Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - İLÇE MERKEZİ

Adres - İstasyon mah. Tugay cad. No80/1 Aşkale/Erzurum

Ulaşım Aşkale Belediyesi arabaları ile.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Aşkale merkezde bulunmaktadır. İl merkezine uzaklığı 54 km dir.